Preduzeće Bella Dormo doo Beograd je osnovano 2012 godine sa željom da se trgovinom bavi na moderan i dinamičan način.

Blog

Dečija posteljina

Dečija posteljina – Za slatke snove mališana

Krevet vašeg deteta je mesto za slatke snove vaših mališana, a kvalitetna dečija posteljina im pruža najprijatniji osećaj za miran i udoban san.

Znamo da je jedan od najvažnijih zadataka roditelja da čuvaju decu bezbednom i zdravom. Takođe znamo da to nije uvek lako, zbog čega smo ovde da vam pružimo pomoć. Svi naši dečiji kompleti su napravljeni od najkvalitetnijih materijala, koji pružaju neverovatnu udobnost. Mnogi od nas nemaju vremena ni mogućnosti da obilaze brojne prodavnice. Zato je Bella Dormosavršen izbor, sa kojim nećete pogrešiti.

Zašto je važna dečija posteljina?

Udobna i lepa dečija posteljina je veoma važna, i to iz više razloga.

Naravno, vaši mališani žele da imaju lepu posteljinu zaista doprinosi izgledu njihovog krevetića. Oni će veoma rano početi da pokazuju određene preferencije i da grade mišljenje o tome šta je cool i zabavno. Naravno, i starija deca će imati ideju o tome šta je lepo a šta definitivno nije. Iako se ukusi razlikuju, niko ne može da ostane ravnodušan prema unikatnom kompletu koji izaziva simpatije na prvi pogled.

Naše posteljinedolaze u pastelnim bojama i krase ih unikatni motivi koji pomažu u stvaranju zabavnog i razigranog stila u spavaćoj sobi vaše dece. Iskustvo nam govori da će vaši mališani biti potpuno oduševljeni i da će se veoma obradovati kada vide komplet koji ste izabrali specijalno za njih. Od malena je potrebno negovati kreativnost i dobar ukus kod deteta, jer mu to pomaže da započne dan sa osmehom na licu i da odvažno krene u nove pobede.

Dečija posteljina

Iako je stil važan u dečijoj spavaćoj sobi, funkcionalnost je i dalje glavni prioritet. Kada je reč o krevetu, vaš izbor ima uticaj na san vašeg deteta, a samim tim i na to koliko će se dobro odmoriti. Kada birate posteljinuza vašeg mališana, trebalo bi uzeti u obzir nekoliko stvari, a najvažnija je upravo materijal.

Odabir posteljine od najkvalitetnijeg prirodnog materijala znači da ste odabrali proizvod koji je izrađen po najvišim međunarodnim standardima. Ponosno ističemo da smo vlasnik Woolmark sertifikata i uvek se trudimo da vam pružimo samo najbolje, jer krevet vašeg deteta treba da bude udobna oaza i mesto za slatke snove.

Najkvalitetnija posteljina – Bella Dormo je vaš izbor!

Bella Dormo je preduzeće poznato po najkvalitetnijim proizvodima koji su potrebni svakom udobnom, kompletno opremljenom domu. Sasvim prirodno, i dečija posteljina tu nalazi svoje mesto.

Naš cilj je da vam uvek ponudimo najkvalitetnije dečije komplete napravljene od prirodnih materijala. Oni su savršena opcija za spavaću sobu. Mališani imaju pravo na miran, zdrav san i potpuni komfor. Mi smo tu da im upravo to i pružimo.

Dečija posteljina

Kod nas možete pronaći i jastuke, prekrivače, dušeke, sedalice, masažni program i mnoge druge proizvode koji će vam pomoći da uživate u potpunoj udobnosti svoga doma. Prednost našeg preduzeća jeste moderan i dinamičan pristup kupcima. Želimo da u svakom trenutku dobijemo povratne informacije koje će nam pomoći da se konstantno usavršavamo u svom poslu. Upravo zbog toga smo uvek ispred konkurencije, jer naši lojalni kupci umeju da prepoznaju kvalitet.

Bella Dormo je sinonim za udobnost i kvalitet, i zato smo uvek vaš najbolji izbor.

No Comments
Post a Comment